Ik ben gek op gevulde paprika’s, met gehakt of met bijvoorbeeld zoete aardappel. Hieronder vind je een heerlijk vegetarisch gerecht, en makkelijk om te maken!

Wat heb je nodig? (2 personen)

– 400 gram zoete aardappel in blokjes van ong 2 cm
– 3 puntpaprika’s in de lengte doorgesneden
– 100 gram feta fijn gesneden
– ong 10 knoflook olijven fijn gehakt
– 1 ei
– scheutje olijfolie
– peper/zout

Wat moet je doen voor deze gevulde puntpaprika’s?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de zoete aardappel in ong 15 min gaar en zacht. Giet de aardappels af en zet het vuur uit. Prak de zoete aardappel met een vork en voeg de olijven, het ei, de olijfolie en wat peper en zout toe.
Vul de paprika’s met dit mengsel en strooi als laatste de feta eroverheen. Ong 20 min in de oven en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>