Locatie Hellevoetsluis

Sinds januari 2023 ben ik ook een praktijklocatie gestart in Hellevoetsluis, namelijk in het pand van Fysio Fit aan de Hoonaartstraat.

Adres diëtist Eline Zuiderwijk in Hellevoetsluis:

Hoonaartstraat 72
3222 CL Hellevoetsluis
06-1416 3760
in het pand van Fysio Fit

werkzaam op vrijdag 9:00 – 17:30.

Neem contact op met Eline in Hellevoetsluis

Ervaringen van anderen

Fijne dietiste met goed advies

★★★★★
3 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Eline langs geweest voor mijn problemen met eten en overgewicht. Samen met haar hadden we een schema voor mij gemaakt om te volgen. Ze heeft me geholpen een beter begrip over voeding te krijgen. Na 3 jaar tijd ben ik ondertussen 40+ KG afgevallen. Ik zou haar zeker aanraden als je graag af wilt vallen of juist graag aan wil komen.
- Niels

Met haar lukt het wél

★★★★★
Sinds Oktober 2021 ben ik bij Eline Zuiderwijk langs gegaan voor een dieet op maat. Omdat ik al jaren lang aan het jojoën was met mijn gewicht wilde ik nu eens samen met een diëtist kijken of het met haar wél lukt. Omdat ik cauda syndroom heb viel ik moeilijk af omdat mijn darmen ook langzaam/moeizaam werken. Zij heeft een dieet samen gesteld waarbij ik het wel langer dan 2 weken volhield. Na 8 maanden was ik 14 kilo kwijt en kan het dieet nu wel volhouden (op enkele zwakke momenten na 😉 ) Ben zeer tevreden over haar en ze geeft iedere keer tips wat ik wel en niet kan doen bij zwakke momenten.
- Sino

Fijne en goede dietiste

★★★★★
Met Eline in contact gekomen omdat ik een betere relatie met eten wilde en wilde afvallen. Veel afgevallen met repen en shakes, maar lastig om dat met het ‘gewone’ eten weer in balans te brengen. Eline geeft tips, denkt mee, oordeelt niet, geeft inzicht in wat ik kan eten obv mijn eigen voorkeuren. Ik hoefde dus niet ineens iets aparts of anders te eten. Alles gewoon in supermarkt te koop. Mocht ik tussen de afspraken vragen hebben dan kon ik ook contact opnemen. Blij dat ik begeleiding heb gehad van Eline. Aanrader!
- Manon

Fodmap

★★★★★
Al een heletijd last van darmklachten, de huisarst gaf na een aantal onderzoeken aan pds. Ik ben op onderzoek uit gegaan zelf heel wat verschillende dingen geprobeerd maar niets hielp echt op lange termijn. Toen kwam ik hier uit en hebben we met het FODMAP dieet onderzocht waar ik wel en niet tegen kan. Nu gaat het stukke beter, heb ik veel minder last en weet ik waar ik op moet letten.
- Dianne

Fodmap dieet.

★★★★★
Sinds een tijdje erg veel last van buikpijn, iom m’n huisarts een fodmap-dieet gestart, zelf een doorverwijzing gevraagd naar Eline. Eline is een topper, weet waar ze over praat en weet mij goed te helpen. Bijna geen klachten meer en als ik die wel heb weet ik nu ook waardoor het komt!
- Lisa van Antwerpen

Snel resultaat

★★★★★
Al enige tijd heb ik te maken met onverklaarbare buikklachten, na heel wat doktersbezoeken kreeg het beestje uiteindelijk een naam: PDS. Volgens de dokter had ik verschillende opties, waaronder contact leggen met een diëtiste om te starten met het FODMAP dieet. Na wat research kwam ik uit bij Eline. We maakten een Zoom afspraak (ook heel fijn, scheelt ontzettend veel tijd!). Ik was bang dat ik een heel lang traject in zou gaan, maar Eline had al snel door dat ik bepaalde groepen voeding te veel at. Die groepen hebben we uit mijn eetpatroon gehaald, wat best even schakelen was.. Maar Eline hielp mij op weg door een aantal makkelijke recepten te delen en mij te tippen op een aantal sites waar recepten op stonden. Na één week waren mijn klachten verdwenen! Zo ontzettend bizar, maar zo fijn! Eline is iemand die ontzettend goed kan luisteren en onwijs veel verstand heeft van haar vak en je voorziet van heel wat tips & tricks. Ontzettend blij met haar luisterend oor en adviezen!
- Lotte
Bekijk alle ervaringen