Hoe mijn cliënten mij beoordelen?

Ervaringen van anderen
4,9 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.9 out of 5 based on 46 reviews.

Jij kunt mij ook beoordelen!

Voor mij is het belangrijk om te weten wat je van mijn dienstverlening vindt. Maar met name is het fijn voor anderen cliënten uit de regio Leidschendam, Voorburg, Hellevoetsluis en Dordrecht om te lezen hoe tevreden je bent. Ik ben benieuwd naar je mening!

Naam
E-mail
Review titel
Beoordeling
Jouw review

Wat cliënten over mij zeggen?

Helpen met eetgewoontes

★★★★★
Eline heeft mij geholpen met een eetschema te maken. Maar vooral geholpen met eet gewoonten. Ik ben aan het trainen voor het korps mariniers en voeding kan daar niet in ontbreken. Bedankt!
- Marnik

Eindelijk weer controle!

★★★★★
Sinds klein meisje al aan het struggelen met buikpijn en darmklachten. Met hele fijne begeleiding van Eline heb ik eindelijk meer controle over mijn klachten en heb ik meer inzichtelijk waar mijn klachten vandaan komen! Bedankt Eline!!
- Anouk

Eindelijk van de buikpijn af

★★★★★
Van kinds af aan klaag ik al over buikpijn, een opgeblazen buik, misselijkheid en een zeer wisselende stoelgang. Wat ik met name vervelend vond was de winderigheid waar ik ook last van had. Ik wist / weet dat ik last heb van een zwaar spastische darm (PDS) maar wist niet dat je daar toch echt iets aan kan doen om de klachten aanzienlijk te verminderen. Eline heeft mij daar enorm goed bij geholpen. Ze luistert goed, vraagt door en geeft goed advies. De gesprekken, die zo af en toe toch een beetje genant zijn, houdt zij luchtig wat ik erg prettig vond. Het was voor mij een zeer succesvolle ervaring!!
- Angelique

Klachtenvrij!

★★★★★
Een aantal maanden geleden is er vastgesteld dat ik colitis ulcerosa heb. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ik had al een tijd last van bloed bij mijn ontlasting en een opgeblazen buik. De arts gaf aan dat het geen zin had om naar mijn voedingspatroon te kijken en schreef medicijnen voor. Dit medicijn (ontstekingsremmer) werkte iedere keer maar tijdelijk en dan kwamen na een aantal dagen de klachten weer terug. Via via kwam ik bij Eline terecht. Zij heeft mij adviezen gegeven waarmee ik ben gaan uitproberen. Na een aantal weken verminderde de klachten en inmiddels voel ik me weer helemaal goed. Ik eet sinds kort weer bijna alles, maar houd wel rekening met haar tips. Ik ben heel erg blij met deze verbetering. Dankjewel Eline!
- Romy

Adenomyose en PDS klachten verdwenen

★★★★☆
Al sinds mijn kindertijd heb ik last van mijn darmen. Ondertussen had ik me er al bij neergelegd dat het gewoon bij mij hoorde. Daarnaast heb ik adenomyose, waardoor ik ook veel baarmoederklachten heb ervaren. Ik werd door mijn huisarts verwezen naar Eline en sinds ik ben begonnen met het door haar aangeraden FODMAP dieet zijn mijn baarmoederklachten nagenoeg weg en heb ik geen last meer gehad van mijn darmen. Eline is een toegankelijk diëtist die graag meedenkt met de doelen die jijzelf voor ogen hebt. Ze is realistisch en maakt het dieet op maat. Ze is makkelijk bereikbaar en staat open voor vragen. Al met al is het FODMAP dieet wel tijdsrovend en soms moeilijk om na te leven, omdat er vrij veel producten niet meer mogen. Iets meer informatie over producten die mogen volgens het dieet had ik fijn gevonden. Naast dit kleine feedback puntje ben ik echt ontzettend te spreken over Eline. Ik kon snel terecht en ze heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb een gezondere voedingsstijl, ben afgevallen en het belangrijkste van al: Ik heb een stuk minder buikklachten! Bedankt, Eline
- Eva

Onverwachtse uitkomst

★★★★★
Sinds kinds af aan al problemen gehad met stoelgang en buikkrampen. Na veel wikken en wegen contact gezocht met Eline. Haar nuchtere aanpak en de mogelijkheid om een deel van het fodmapdieet te doen spraken mij veel aan. Immers wist ik zelf best wel in welke hoek het zat. Uiteindelijk kwam er iets anders uit, maar hierdoor was het dieet goed met het volledige gezin te volgen. Nu is het een keuze in plaats dat het me overvalt!
- Astrid

Fijn resultaat!

★★★★★
Heel fijn begeleid door Eline, bedankt! Samen een stappenplan opgesteld, om de maandenlange darmklachten eindelijk onder controle te krijgen. Het werkt, en wat een verademing! Goede en persoonlijke begeleiding, een aanrader!
- Colinda

Had ik maar eerder hulp gezocht

★★★★★
Al jaren heb ik buik en darmklachten waarvan ik dacht dat die nu eenmaal bij mij hoorde. Naar de wc gaan zorgde altijd voor frustratie en pijn. Uiteindelijk toch besloten aan de bel te trekken. Na een zoektocht op het internet kwam ik bij Eline terecht. Zij liet mij kennis maken met het FODMAP dieet. Al snel merkte ik verschil, geen opgeblazen gevoel meer, naar het toilet gaan was geen frustratie meer en ik zat al snel veel beter in mijn vel. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet, had ik dit maar veel eerder gedaan. Door de fantastische hulp van Eline zijn mijn buikklachten zo goed als verdwenen. Eline, Heel erg bedankt voor je hulp, tijd en aandacht!
- Nikki

Deskundig en persoonlijk

★★★★★
Na jaren van buikklachten bij Eline terecht gekomen. Zij heeft naast de fysieke kant ook kant voor de emotionele impact die dergelijke klachten hebben. Door haar ervaring met fodmap heb ik stapsgewijs bepaalde voedingsmiddelen weggelaten en ben zo achter diverse triggers terecht gekomen. Zo werd het fodmap dieet goed te doen ipv een enorme uitdaging. Ik ben een groot deel van mijn buikklachten kwijt en daar ben ik ontzettend blij mee.
- Merle

Een wereld van verschil

★★★★★
In het begin van mijn traject bij Eline gaf ik mijn PDS-klachten (opgeblazen buik, buikpijn, lucht) een 8 en aan het einde geef ik ze een 2. Ik ben zó blij met deze verbetering en dat is te danken aan de expertise van Eline. Ze heeft een gedeeltelijk fodmap dieet geadviseerd (enkel fructanen weglaten), waardoor eten en koken nog steeds leuk bleef en al snel vooruitgang geboekt werd. Ook mijn vegetarische dieet werd aandachtig meegenomen in haar advies. Voor en na het traject bij Eline is een wereld van verschil en ik zou het absoluut aanraden!
- Vera

Van mijn buikklachten af

★★★★★
Na jarenlang tobben met buikpijn en problemen met toiletgang door pds en lactose intolerantie bij Eline terechtgekomen voor begeleiding bij fodmap dieet. Door haar ervaring wist ze precies welke voedingsmiddelen ze moest elimineren, waardoor het ipv heel veel maar 3 voedingsmiddelen werden die ik tijdelijk niet mocht. En nu ik weet waar ik op reageer ben ik klachtenvrij! Heel blij met haar deskundige hulp!
- Mirjan

Aandacht voor en samen met cliënt

★★★★★
Ik kan niet anders dan Eline positief beoordelen. Vanwege buikpijn en moeite met toiletgang van onze dochter, zijn we bij Eline terecht gekomen. Bij het lezen van haar website kreeg ik al het gevoel, zij werkt anders dan anderen. Dit voelt goed. Allereerst was er de aandacht van Eline voor onze dochter. Ze werkte met haar samen en wij keken aan de zijlijn mee. Natuurlijk ging het traject in overleg met ons, maar onze dochter was leading. Dat maakte ook dat ze met plezier op zoek ging naar "wat kan er wel". I.p.v. kijken naar "wat mag ik even niet". Zij voelde zich gehoord en op haar gemak bij Eline. Met FODMAP kwamen we erachter dat knoflook de trigger is voor de klachten. En ook, dat als we knoflook op een andere manier gebruiken, we niet helemaal "knoflook-loos" hoeven te koken. Sindsdien is er nauwelijks meer buikpijn of problemen met toiletgang. En als het er wel is, weten we waar het vandaan komt.
- Carlijn

Fijne dietiste met goed advies

★★★★★
3 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Eline langs geweest voor mijn problemen met eten en overgewicht. Samen met haar hadden we een schema voor mij gemaakt om te volgen. Ze heeft me geholpen een beter begrip over voeding te krijgen. Na 3 jaar tijd ben ik ondertussen 40+ KG afgevallen. Ik zou haar zeker aanraden als je graag af wilt vallen of juist graag aan wil komen.
- Niels

Met haar lukt het wél

★★★★★
Sinds Oktober 2021 ben ik bij Eline Zuiderwijk langs gegaan voor een dieet op maat. Omdat ik al jaren lang aan het jojoën was met mijn gewicht wilde ik nu eens samen met een diëtist kijken of het met haar wél lukt. Omdat ik cauda syndroom heb viel ik moeilijk af omdat mijn darmen ook langzaam/moeizaam werken. Zij heeft een dieet samen gesteld waarbij ik het wel langer dan 2 weken volhield. Na 8 maanden was ik 14 kilo kwijt en kan het dieet nu wel volhouden (op enkele zwakke momenten na ;-) ) Ben zeer tevreden over haar en ze geeft iedere keer tips wat ik wel en niet kan doen bij zwakke momenten.
- Sino

Fijne en goede dietiste

★★★★★
Met Eline in contact gekomen omdat ik een betere relatie met eten wilde en wilde afvallen. Veel afgevallen met repen en shakes, maar lastig om dat met het ‘gewone’ eten weer in balans te brengen. Eline geeft tips, denkt mee, oordeelt niet, geeft inzicht in wat ik kan eten obv mijn eigen voorkeuren. Ik hoefde dus niet ineens iets aparts of anders te eten. Alles gewoon in supermarkt te koop. Mocht ik tussen de afspraken vragen hebben dan kon ik ook contact opnemen. Blij dat ik begeleiding heb gehad van Eline. Aanrader!
- Manon

Fodmap

★★★★★
Al een heletijd last van darmklachten, de huisarst gaf na een aantal onderzoeken aan pds. Ik ben op onderzoek uit gegaan zelf heel wat verschillende dingen geprobeerd maar niets hielp echt op lange termijn. Toen kwam ik hier uit en hebben we met het FODMAP dieet onderzocht waar ik wel en niet tegen kan. Nu gaat het stukke beter, heb ik veel minder last en weet ik waar ik op moet letten.
- Dianne

Fodmap dieet.

★★★★★
Sinds een tijdje erg veel last van buikpijn, iom m’n huisarts een fodmap-dieet gestart, zelf een doorverwijzing gevraagd naar Eline. Eline is een topper, weet waar ze over praat en weet mij goed te helpen. Bijna geen klachten meer en als ik die wel heb weet ik nu ook waardoor het komt!
- Lisa van Antwerpen

Snel resultaat

★★★★★
Al enige tijd heb ik te maken met onverklaarbare buikklachten, na heel wat doktersbezoeken kreeg het beestje uiteindelijk een naam: PDS. Volgens de dokter had ik verschillende opties, waaronder contact leggen met een diëtiste om te starten met het FODMAP dieet. Na wat research kwam ik uit bij Eline. We maakten een Zoom afspraak (ook heel fijn, scheelt ontzettend veel tijd!). Ik was bang dat ik een heel lang traject in zou gaan, maar Eline had al snel door dat ik bepaalde groepen voeding te veel at. Die groepen hebben we uit mijn eetpatroon gehaald, wat best even schakelen was.. Maar Eline hielp mij op weg door een aantal makkelijke recepten te delen en mij te tippen op een aantal sites waar recepten op stonden. Na één week waren mijn klachten verdwenen! Zo ontzettend bizar, maar zo fijn! Eline is iemand die ontzettend goed kan luisteren en onwijs veel verstand heeft van haar vak en je voorziet van heel wat tips & tricks. Ontzettend blij met haar luisterend oor en adviezen!
- Lotte

Fodmap dieet

★★★★★
Sinds 2 mnd terecht gekomen bij eline Had al jaren darmklachten soms weinig soms heel erg Veel medicatie geslikt en onderzoeken En heel veel thuis zitten uit angst voor de krampen Nu bezig met fodmap dieet Het gaat heel goed geen krampen meer Kan gewoon weer naar buiten en op visite Ik ben heel optimistisch dit is zo fijn bedankt eline
- Gerda

Eindelijk verbetering!

★★★★★
Al jaren heb ik darmklachten. Ik heb van alles zelf geprobeerd, maar uiteindelijk toch de beslissing genomen de hulp van een diëtist te vragen. Ik ben bij Eline terecht gekomen omdat zij helemaal thuis is in het FODMAP-dieet. Daar heb ik absoluut geen spijt van want binnen een paar weken waren mijn grootste klachten volledig verdwenen. Ze geeft voedingsadvies op maat wat voor mij betekende dat ik niet gelijk een heel rigoureus dieet hoefde te volgen, maar een gedeeltelijk FODMAP dieet. Eline neemt de tijd voor je en gaat voor optimaal resultaat! Ik kan Eline absoluut iedereen aanbevelen! (p.s. ik had dit zelf een jaar of 10 eerder moeten doen.. dus als als je twijfelt: twijfel niet te lang :) en vraag hulp!
- Franciska

FODMAP

★★★★★
Wat een verademing! Sinds ik bij Eline ben geweest en zij mij heeft geholpen om een start te maken met het FODMAP-dieet heb ik veel minder last van mijn lichamelijke klachten waardoor mijn levenskwaliteit veeeeeel beter is geworden. Ik kan weer naar buiten zonder zorgen en heb na een hele lange tijd geen stress meer om mijn voeding. Ik kan iedereen garanderen dat zij een expert is op het gebied van FODMAP nadat ik bij andere diëtisten alleen maar meer klachten kreeg en letterlijk te horen kreeg dat het FODMAP dieet iets is waar weinig diëtisten in gespecialiseerd zijn. Dikke aanrader dus! Bedankt Eline!!
- Filiz Ötgün

Heel fijn!

★★★★★
Eline heeft mij geholpen om op een goede en verantwoorde manier wat kilo’s kwijt te raken en op mijn ideale gewicht te blijven. Ik vond het fijn om met haar te kunnen sparren over mijn eetpatroon. Ook heeft ze me goed kunnen helpen tijdens mijn voorbereidingen op duurloopjes. Heel blij met haar!!!
- Wilma

19 kilo afgevallen.

★★★★★
Ik ben nu 3 jaar geleden begonnen met afvallen via Eline, n.a.v. een foto van mijzelf wat de druppel was, ben ik gaan zoeken naar een stijl die het beste bij mij past. Ik heb al diverse diëten geprobeerd, maar deze manier van afvallen werkt voor mij het beste. Ik ben nu in totaal al 19 kilo afgevallen en al enige tijd stabiel. Ik kan het niet echt een dieet noemen, meer het omgooien van mijn levensstijl en een andere kijk op voeding. Ik kan en mag gewoon alles eten en drinken, mag geen voedingsproducten zoal koolhydraten laten staan, maar alles met mate en bewuster kijken naar voeding, met daarbij voor mij beweging in de vorm van sporten. Eline is gewoon TOP, vanaf het eerste moment dat ik bij Eline kwam voor mijn eerste consult voelde ik mij op mijn gemak. Eline is professioneel, weet veel van voeding af, geeft de juiste tips en adviezen, denkt mee en stelt ook gerust als de weegschaal een keer iets anders laat zien dan wat je verwacht, afvallen gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Ik raad Eline zeker aan als deskundige bij het begeleiden van in mijn geval gewichtsverlies, gewoon omdat het werkt en het op een plezierige manier gaat, met resultaat. Dus Eline krijgt van mij een dikke tien.
- Joke

Eline is perfect

★★★★★
Ik ben via mijn huisarts terecht gekomen bij Eline. Te hoge suiker!!. De oorzaak had ze al snel ontdekt, toch nog even gesproken met elkaar en het resultaat: ik heb nu een gewicht waar ik blij mee ben. Eline is een jonge vrouw die met toewijd met haar vak bezig is.
- Berry

Ik geloof niet zo in een dieet

★★★★★
Vorig jaar januari wilde ik mijn gewicht eindelijk eens goed aanpakken en gezonder gaan eten. Ik geloof niet zo in een dieet. Afvallen kon ik best goed maar op gewicht blijven was een heel ander ding. Eline heeft me het afgelopen jaar super goed begeleid. Ze weet ontzettend veel over voeding en gezond eten. Ik kijk echt uit naar mijn afspraken met haar. Je kunt Eline alles vragen over welke producten dan ook. Als ze het antwoord niet meteen weet, wordt het opgezocht en besproken. Heel erg fijn. Ze weet precies wat goed werkt. Ik kan gewoon alles eten maar natuurlijk wel minder en ik heb geleerd anders te eten. Mijn nieuwe manier van eten is, mede doordat het zo geleidelijk is gegaan, ongemerkt mijn nieuwe standaard geworden. Het bevalt me prima en ik voel me super goed. In een jaar tijd ben ik 28 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage enorm gedaald. Ik had nooit gedacht dit dit me zou lukken op zo’n prettige manier. Natuurlijk kost het soms moeite en is zelfdiscipline nodig maar met de juiste begeleiding, is het gewoon echt een stuk makkelijker. Daarvoor ben je bij Eline absoluut aan het juiste adres.
- Anoniem

Ik ben best wel enorm trots op mezelf

★★★★★
Ik besloot vijf maanden geleden dat ik een diëtiste om hulp wilde vragen om af te vallen. Ik ben erg kritisch en ik had in eerste instantie niet veel vertrouwen in een diëtiste. Ik was immers in de veronderstelling dat ik zelf al bijzonder veel van voeding wist. Ik sportte vrij veel maar viel niet af. Eline heeft mij bewuster gemaakt van de juiste producten. Ook heeft ze mij geleerd wat ''verkeerde'' toegevoegde suikers zijn. Wat ik prettig vind is dat ik gewoon koolhydraten kan blijven eten. Ik heb een aantal structurele veranderingen doorgevoerd in mijn eetschema en het is mijn levensstijl geworden. Inmiddels ben ik ruim tien kilo lichter en ben ik best wel enorm trots op mezelf. Ik ben erg blij dat ik de stap om hulp te zoeken heb genomen. Aan iedereen die twijfelt: kies Eline! Ze weet enorm veel van voeding af en heeft een passie voor haar vak. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Een ding weet ik zeker: de kilo''s blijven eraf omdat dit een hele normale manier van eten is.
- Anoniem

Ik heb nog een weg te gaan, met de hulp van Eline gaat dat zeker lukken

★★★★★
Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel. Een operatie is voor mij nooit een optie geweest, je moet je gedrag aanpassen en de juiste keuzes leren te maken. Tenslotte moet je na een operatie je ook houden aan een strak regime vergelijkbaar met mijn nieuwe levensstijl. Ik heb nog een weg te gaan, met de hulp van Eline gaat dat zeker lukken.
- Anoniem

ik heb er heel veel van opgestoken

★★★★★
De afgelopen jaren ben ik een aantal keren bij de huisarts geweest voor buikklachten. Omdat er niet echt een medische oorzaak werd gevonden was de conclusie dat ik gevoelige darmen heb. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar een dietiste. Na wat zoeken op het internet ben ik bij Eline terechtgekomen. Zij heeft naar mijn eetpatroon gekeken en mij daarna een heel goed voedingsadvies gegeven waaraan ik me probeer te houden. Ze heeft mij geleerd wat wel en wat geen goede producten zijn. Ik ben nu kritischer geworden bij het doen van de dagelijkse boodschappen en let daarbij op wat er in de producten is verwerkt. Heel af en toe spelen mijn darmen nog wel eventjes op, maar de echt aanhoudende klachten heb ik de laatste tijd niet meer gehad. Het vergt best wel wat zelfdiscipline, maar je gaat eraan wennen en het geeft ook een goed gevoel te weten dat ik nu gezonder eet. Bedankt Eline voor je adviezen, ik heb er heel veel van opgestoken
- Anoniem

Eline Je bent een kanjer.

★★★★★
In september kwam ik bij eline terecht omdat ik graag wou afvallen en dit wou blijven volhouden. Tijdens ons 1e gesprek werd mij al gauw duidelijk dat Eline werkte met een andere aanpak. We gaan niet minder eten maar anders eten. Samen bekijken we iedere week hoe ik erbij sta en hoe ik mijn voedingsschema kan behouden en waar nodig aan kan passen om het beste resultaat te bereiken, niet alleen in kilo''s maar ook of het goed voelt. Nu naar ongeveer 6 maanden ben ik 18 kilo afgevallen en voel ik me super fit. Het is voor mij een een leefstijlverandering en op een goede manier mijn eetgewoontes te veranderen naar goede gezonde verantwoorde keuzes. Op naar de 20 kilo. Eline Je bent een kanjer. Bedankt voor je support.
- Anoniem

★★★★★
Half september heb ik kennis gemaakt met Eline. Ik wilde heel graag afvallen en dacht al jaren na vele pogingen dat gaat me niet meer lukken. Maar onder haar deskundige leiding kan ik nu zeggen dat ik ruim 20 kilo ben afgevallen. Ongelooflijk! in een half jaar tijd. Ik heb me ook in tijden niet zo goed gevoeld. De gezonde voeding, het eetpatroon dat helemaal is toegespitst op mijn persoonlijke voorkeuren vind ik geweldig. Ik heb ook niet het idee dat ik aan het diëten ben, maar geniet erg van de pure gezonde producten. Heb hierdoor ook geen last meer van de honger dip die me bij vorige diëten nog al eens overvielen waardoor ik toch weer naar de verkeerde snacks greep. Ik heb veel geleerd van Eline en ben ook heel blij met haar rustige en vrolijke benadering. Ik wens iedereen die plannen heeft om te starten met " gezonde voeding" heel veel succes.
- Anoniem

★★★★★
Ik ben in augustus 2015 voor het eerst bij Eline geweest. In de afgelopen vier maanden is het mij met haar zeer deskundige hulp en begeleiding gelukt om (maar liefst) 16 kilo af te vallen en vooral veel overtollig vet kwijt te raken. Ik voel me veel beter en gezonder en het kost me helemaal geen moeite om het door Eline geadviseerde, gezonde eetpatroon vol te houden. Sterker nog: ik geniet veel meer en bewuster van het eten dan vroeger! Ik raad iedereen die net als ik ''de knop wil omzetten'' en gezonder wil gaan leven, aan om een afspraak bij Eline te maken!
- Anoniem

Dit zou ik heel lang vol kunnen houden

★★★★★
Ik ben in feb 2015 gestart bij Eline. Ik woog 125 kg en was het helemaal zat. Met een ‘dieet’ van Eline, wat heel makkelijk vol te houden was, zitten we nu in november en weeg ik inmiddels 107 kg met ook een grote afname van buikvet en vetpercentage. De manier waarop staat me goed aan, ik heb er totaal geen moeite mee. Dit zou ik heel lang vol kunnen houden omdat het op een hele stabiele manier gaat. De geleidelijkheid bevalt me ook heel goed. De begeleiding is ook prima! Allemaal veel succes!
- Anoniem

In 16 weken een nieuwe levensstijl...

★★★★★
In 16 weken een nieuwe levensstijl.... dat is wat ik online las op de site van MedPlus op het moment dat ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen. Begeleiding van Fysio, Dietist en Mental Coach. Dit leek me precies de stok achter de deur die ik nodig had. Sporten deed ik al, op mijn voeding letten ook maar iedere keer viel ik terug in hetzelfde patroon als de kilo''s er niet snel genoeg naar mijn zin af gingen. Nu, 16 weken later, kan ik zeggen dat ik echt baat heb gehad bij het programma van MedPlus! Bij het sporten had ik het gevoel dat er nu eens echt gekeken werd wat zou helpen voor mijn lichaam en mijn doel en niet dat ik een algemeen programme stond af te draaien. Blessures werd rekening mee gehouden en ik heb op een hele andere manier leren trainen dan ik voorheen zelf deed zodat het ook nog eens leuk en uitdagend werd. De kleine, maar gezellige, groep waarin dit gebeurde heeft hier ook zeker aan meegeholpen! Naast het sporten ben ik anders naar voeding gaan kijken en heb ik vanaf dag 1 niet het gevoel gehad dat ik echt een dieet aan het volgen was. De tips die ik heb gekregen zijn gebaseerd op dingen die ik al gewend was te eten en dingen die ik lekker vind. Het heeft me dan ook totaal geen moeite gekost om hier in een nieuw patroon te ontwikkelen. Het wekelijks wegen en daarbij inzicht krijgen in mijn vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa heb ik ook als prositief ervaren. Je kunt heel goed zien dat je soms wel degelijk vet kwijt bent maar weinig in kilo''s bent afgevallen. Thuis keek ik alleen naar kilo''s en viel daarom vaak terug in mijn oude patroon omdat het voor mijn gevoel geen nut had gehad als ik heel goed op mijn eten gelet had maar er soms nog niets af was. De mental coach in het programma is een leuk extra. Persoonlijk heb ik dit uiteindelijk niet echt nodig gehad omdat het sporten en wegen al genoeg bleek te zijn als motivatie. Maar de confronterende gesprekken hebben mij wel anders laten denken en dingen laten inzien die ik eerder op een andere manier zag. Al met al heb ik na 16 weken maar liefst 12 kilo mogen achter laten bij MedPlus! Een mooier resultaat dan ik vooraf bedacht had. Het belangrijkste voor mij is dat ik echt mijn levensstijl heb veranderd. Anders omgaan met sporten, nadenken over voeding en keuzes maken. Het voelt niet als een moeilijke opgave om de laatste 8 a 10 kilo er nog af te krijgen, net zoals de eerste 12 eigenlijk niet zo lastig waren door alle steun en hulp die ik heb gekregen! Bedankt Eline en MedPlus!
- Anoniem

★★★★★
Juni 2014 vond ik dat het tijd werd om de extra kilootjes kwijt te raken. Maar ja naar wie ga je toe, geen idee, maar ik wist wel dat ik geen repen en shakes dieet wilde (alles uit een pakje of zakje). Dus op google gezocht en daar vond ik Eline die schreef dat je zoveel mogelijk vers en zo weinig mogelijk uit een pakje of zakje moest eten, precies wat ik zocht. Een afspraak gemaakt en wat een geweldige meid is het, ze geeft je het advies wat bij jou past, geeft tips en is super positief wat je enthousiast maakt om door te gaan! Ondertussen ben ik bijna 15 kilo lichter en 10 jaar jonger geworden, dus dat is geweldig toch?
- Anoniem

★★★★★
Ik ben een man van 71 jaar 1.80 lang en ik woog 101 kg. Na mijn intake gesprek bij Eline ben ik met zeer geringe aanpassingen in mijn eet- en drinkpatroon er in geslaagd om met wat meer in beweging te zijn er tot nog toe 8 kg van mijn gericht af te snoepen. Eline bedankt voor je ondersteuning en het fijne contact dat we hebben. Ik heb veel vertrouwen in jouw manier van begeleiden.
- Anoniem

★★★★★
In mijn jeugd heb ik een eetstoornis gehad waar je gevoelsmatig nooit helemaal vanaf komt. Ondertussen 2 kinderen en een schildklierziekte (hypo) later, veel te veel kilo''s aan mijn lijf. Met de wetenschap dat ik nooit tevreden zou zijn met mijn lichaam en de angst of het afvallen wel zou kunnen en of ik het wel onder controle zou kunnen houden, contact gezocht met Eline. Vanaf het 1e moment was die klik en het vertrouwen er (bij mij). Ik voelde me direct serieus genomen en ging aan de slag. Eline heeft me niet op een dieet gezet. Eline heeft me opnieuw leren eten. Wat doet eten met je lichaam. Met name de E nummers, suikers etc. Waar let je op. Hoe moet je eten. Eline heeft me geleerd dat het echt niet verkeerd is om uit eten te gaan. Als je verder maar gelijk normaal doet. En ondertussen een half jaar later, meer voedsel etend dan ervoor en 20+ kilo lichter, ben ik gelukkig. Ik ben niet bang meer dat ik zal stoppen met eten. Ik weet dat de schildklier geen belemmering is voor mij en ben ik aardig tevreden hoe ik er nu uitzie. Win/Win/Win. Eline, dank je wel !!!!
- Miranda

★★★★★
Vanaf het begin prima contact met Eline gehad. Zeer deskundig en heel begaan. Dankzij Eline met een prima dieet een medisch probleem opgelost.
- Anoniem

★★★★★
Eline is echt een super diëtiste. met haar hulp viel ik de lastige zittend blijvende kilootjes af. Eline is enthousiast, luistert goed, geeft tips die bij mij passen, geen 100 in een dozijn, doe maar een boek van Sonja, nee op maat gesneden, met succes! dank je wel Eline!
- Anoniem

★★★★★
Op de laatste dag van het jaar is mijn tweede zoon geboren. Jaren was ik al bezig met gezond eten, maar was desondanks toch 17kg aangekomen tijdens mijn zwangerschap. Ook daarvoor kwam ik langzaam aan. Na de geboorte van mijn zoon ben ik redelijk snel weer in het afvalregime terecht gekomen. Heel moeizaam gingen er wat kilo’s af met gezond eten en veel bewegen. Via Facebook kwam ik in contact met Eline. Haar verhaal over minder suiker en haar frisse blik trok mij gelijk aan. Ik vertelde haar mijn probleem en dat ik maar niet begreep waarom ik niet afviel. Ik wist echter zoveel over voedsel, at gezond en bewoog veel. Eline hoorde mijn verhaal aan en legde al snel de vinger op de zere plek. Ik at zoals iemand eet die stabiel op gewicht wil blijven. Een week later had ze een aangepaste eetrooster voor mij en leerde mij zien waar ik teveel binnen kreeg. Eline heeft mijn ogen geopend, ik weet nu nog meer over de wetenschap van het eten. Ze heeft mij gemotiveerd en gesteund en nog meer bewuster gemaakt waar op te letten. Vele momenten hebben we gepraat over suikervrij en biologisch eten. Inmiddels leef ik hoofdzakelijk suikervrij. Ik liep haar praktijk binnen met de opmerking dat ik het zat was om te lijnen. Dit zou de laatste keer zijn. Mede dankzij Eline is dit gelukt, lijnen is geen obsessie meer. Eline je bent echt een topper! Ik hoop nog vele heerlijk recepten met je te delen. Ik weet zeker dat je ooit een hele grote praktijk zal hebben, want jij bent geboren voor dit vak!
- Anoniem

★★★★★
Ik heb al mijn hele leven overgewicht gehad. Naar het extreme toe, op mijn zwaarst woog ik namelijk 155kg. In september 2011 heb ik de grote sprong gewaagd en een gastric bypass (maagverkleining) ondergaan. Hierdoor ben ik inmiddels 70 kg afgevallen. De eerste jaren vlogen de kilo’s eraf, maar de laatste loodjes wegen letterlijk te zwaar. Ik heb de keuze gemaakt om naar een diëtist te gaan. Ik kwam via via bij Eline terecht. Ik ben onwijs geïnteresseerd in ‘clean’ eten, en Eline ook! Ik ben nu de laatste kilo’s er op een ‘bewuste’ manier aan het afkrijgen met hulp. Ze helpt me om goeie keuzes te maken en me bewust te maken van voeding. Het gaat nu niet meer alleen om de laatste kilo’s, maar met name om een levenslange omkeer van gewoontes en gedrag.
- Anoniem

Ik heb niet minder gegeten of gedronken, alleen bewuster

★★★★★
Zondag 25 mei 2014 liep ik mijn tweede marathon. Na eerder die van Eindhoven (2013) gelopen te hebben in 3:41:38 wilde ik er nu graag beter uitkomen met het liefst een snellere tijd. In Eindhoven zaten de weersomstandigheden met continue regen, wind en kou niet mee. Daarbij kreeg ik na 23km last van m’n rechterknie en kwakkelde ik na de marathon nog maanden met spierblessures. Voor mij het zoveelste bewijs dat een marathon niet niks is. Mijn tweede marathon werd die van Maassluis, bekend als de Westland marathon. Eline heeft mij hierin begeleid. De doelen waren eenvoudig: afvallen, bewuster koolhydraten opbouwen en beiden wijzer worden over sportvoeding. Eline heeft hiervoor een menu op maat gemaakt. Op maat, omdat ik ook rekening moest houden met koolhydraatrijke voeding op trainingsdagen. Als man had ik geen ervaring met lijnen. De keuzes voor iedere maaltijd waren uitgebreid en niet exotisch. Ik heb niet minder gegeten of gedronken, alleen bewuster. Ik ben hierdoor in korte tijd ruim 5kg afgevallen. Heb de laatste drie dagen heel bewust m’n koolhydraten opgebouwd en ben alles bij elkaar een stuk wijzer geworden over sportvoeding. Hierdoor durf ik wel te zeggen dat ik niet meer dezelfde loper zal zijn als voorheen.
- Anoniem

Gewoon gaan!

★★★★★
Op het moment dat ik qua kleding een maat groter moest, ging bij mij het knopje om. Ik heb toen een afspraak bij Eline gemaakt. Zij heeft mij een koolhydraatarm dieet aangeraden. Het is even wennen, geen brood, aardappels, rijst en pasta. Ik moet zeggen, het is heel goed te doen. Met rauwe noten als tussendoor heb ik helemaal geen honger. Ook de behoefte naar suiker is sterk verminderd. Eline is een jonge, zeer enthousiaste vrouw, die zeer begaan is met haar client. Ze houdt door middel van sms of app steeds de vinger aan de pols. Voor diegene die drempelvrees hebben, nergens voor nodig. Gewoon gaan!
- Anoniem

★★★★★
Bij Eline voel ik me erg op mijn gemak. Afvallen gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, je hebt goede en minder goede weken. En juist in zo’n niet goede week ‘durf’ ik toch op haar weegschaal te staan ;-). Samen met haar hou ik moed en pik ik de draad altijd weer op. Ze is onverminderd enthousiast en overtuigd dat het einddoel wordt gehaald. Ze komt altijd weer met nieuwe dingen en tips, zodat je nooit voor niets langs komt. Bij Eline val je niet alleen af, je leert ook wat goed eten betekent en hoe je een gezonde levensstijl structureel kunt inpassen in je dagelijkse drukke bestaan.
- Anoniem

★★★★★
Mijn wens was om een paar kilo af te vallen. Ik kwam bij Eline terecht en wist tijdens de intake al dat zij de juiste coach voor mij zou kunnen zijn. Goede adviezen, uitgaande van afvallen m.b.v. gezonde voeding. Naast de support en positieve benadering was het voor mij heel belangrijk om nog bewuster te worden van hoe e.e.a. werkt in je lichaam (bv. de werking van de bloedsuikerspiegel in relatie tot ‘lekkere trek’ hebben). In enkele weken tijd al bijna op mijn streefgewicht! Echt super!
- Anoniem

★★★★★
Eline is een lieve, rustige en aardige vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak en hoewel ik echt geen “zin” had om af te vallen en ik echt nog een beetje in de ontkenning zat, liep ik weg bij Eline en dacht: ik kan het natuurlijk ook gewoon doen! Eline geeft me het gevoel mee te leven, te luisteren en is betrokken bij mijn afval proces. Als ik vragen heb, belt of mailt ze direct terug. Dit geeft een fijn gevoel waardoor je niet de verkeerde beslissingen kan nemen. Ze komt met goede tips en oplossingen voor moeilijke momenten. Nu ben ik al heel wat kilo’s kwijt en voel me een ander mens mede door Eline.
- Anoniem

Mijn gewicht is afgenomen met 8 kilogram

★★★★★
Na jaren lang te weinig aandacht aan mijn lichaam te hebben besteed en iets teveel van het ‘goede’ leven te hebben genoten werd het hoog tijd om een drastische verandering aan te leren… maar hoe? Ik ben een man van 41, niet groot 1.73 m en woog ondertussen 93 kilo. Er moest snel iets veranderen. Op een dag heb ik gegoogled naar een diëtist in Voorburg, en als eerste kwam Eline tevoorschijn. Ik heb haar website bezocht en heb dezelfde dag telefonisch een afspraak gemaakt. Kort nadien ben ik langs geweest voor een intake gesprek. Eline gaf me direct het gevoel dat ik bij haar op het juiste adres was. Eline is een jonge enthousiaste onderneemster die haar beroep erg goed begrijpt en serieus neemt. Ook heb ik een presentatie van haar bijgewoond over suikers. Sindsdien heb ik een andere kijk op bepaalde producten. Nu zijn we ondertussen 2,5 maand verder en mijn gewicht is afgenomen met 8 kilogram! Puur door de juiste adviezen over eten, suikers en beweging. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoelt en kijk er erg uit naar wat er nog komen gaat.
- Anoniem