Klik hier om uw review te schrijven


Submit your review
* Required Field

Eline is mijn stok achter de deur. Het afvallen heb ik zelf gedaan, blijven sporten wat ik al deed...en gezonder eten wat ik achteraf gezien echt te w

Aug 16, 2017 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 28 

Eline is mijn stok achter de deur. Het afvallen heb ik zelf gedaan, blijven sporten wat ik al deed...en gezonder eten wat ik achteraf gezien echt te weinig deed. Dankzij de gesprekken met Eline ben ik overtollige kilo's kwijt en eet ik weer lekker veel gezond. Nu ben ik alweer een tijd niet bij Eline geweest, maar ben ik toch bezig met hetgeen dat zij me geleerd heeft. Ze is nog steeds mijn stok achter de deur, ookal weet ik heus wel dat ik degene ben die de keuzes voor mijzelf maak. Bedankt voor je leuke aanpak, gezellige praatjes, goede tips. Je bent een toegankelijke vrouw, je toont empathie en gebruikt humor in je werk. Dat is naar mijn mening jouw kracht!


Vorig jaar januari wilde ik mijn gewicht eindelijk eens goed aanpakken en gezonder gaan eten. Ik geloof niet zo in een dieet. Afvallen kon ik best goe

Jan 03, 2017 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 47 jaar 

Vorig jaar januari wilde ik mijn gewicht eindelijk eens goed aanpakken en gezonder gaan eten. Ik geloof niet zo in een dieet. Afvallen kon ik best goed maar op gewicht blijven was een heel ander ding. Eline heeft me het afgelopen jaar super goed begeleid. Ze weet ontzettend veel over voeding en gezond eten. Ik kijk echt uit naar mijn afspraken met haar. Je kunt Eline alles vragen over welke producten dan ook. Als ze het antwoord niet meteen weet, wordt het opgezocht en besproken. Heel erg fijn. Ze weet precies wat goed werkt. Ik kan gewoon alles eten maar natuurlijk wel minder en ik heb geleerd anders te eten. Mijn nieuwe manier van eten is, mede doordat het zo geleidelijk is gegaan, ongemerkt mijn nieuwe standaard geworden. Het bevalt me prima en ik voel me super goed. In een jaar tijd ben ik 28 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage enorm gedaald. Ik had nooit gedacht dit dit me zou lukken op zo’n prettige manier. Natuurlijk kost het soms moeite en is zelfdiscipline nodig maar met de juiste begeleiding, is het gewoon echt een stuk makkelijker. Daarvoor ben je bij Eline absoluut aan het juiste adres.


Ik besloot vijf maanden geleden dat ik een diëtiste om hulp wilde vragen om af te vallen. Ik ben erg kritisch en ik had in eerste instantie niet veel

Nov 01, 2016 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 26 

Ik besloot vijf maanden geleden dat ik een diëtiste om hulp wilde vragen om af te vallen. Ik ben erg kritisch en ik had in eerste instantie niet veel vertrouwen in een diëtiste. Ik was immers in de veronderstelling dat ik zelf al bijzonder veel van voeding wist. Ik sportte vrij veel maar viel niet af. Eline heeft mij bewuster gemaakt van de juiste producten. Ook heeft ze mij geleerd wat 'verkeerde' toegevoegde suikers zijn. Wat ik prettig vind is dat ik gewoon koolhydraten kan blijven eten. Ik heb een aantal structurele veranderingen doorgevoerd in mijn eetschema en het is mijn levensstijl geworden. Inmiddels ben ik ruim tien kilo lichter en ben ik best wel enorm trots op mezelf. Ik ben erg blij dat ik de stap om hulp te zoeken heb genomen. Aan iedereen die twijfelt: kies Eline! Ze weet enorm veel van voeding af en heeft een passie voor haar vak. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Een ding weet ik zeker: de kilo's blijven eraf omdat dit een hele normale manier van eten is.


Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om

Jul 20, 2016 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 28 

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Een operatie is voor mij nooit een optie geweest, je moet je gedrag aanpassen en de juiste keuzes leren te maken. Tenslotte moet je na een operatie je ook houden aan een strak regime vergelijkbaar met mijn nieuwe levensstijl.

Ik heb nog een weg te gaan, met de hulp van Eline gaat dat zeker lukken.


De afgelopen jaren ben ik een aantal keren bij de huisarts geweest voor buikklachten. Omdat er niet echt een medische oorzaak werd gevonden was de con

Jul 17, 2016 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 64 

De afgelopen jaren ben ik een aantal keren bij de huisarts geweest voor buikklachten. Omdat er niet echt een medische oorzaak werd gevonden was de conclusie dat ik gevoelige darmen heb. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar een dietiste. Na wat zoeken op het internet ben ik bij Eline terechtgekomen. Zij heeft naar mijn eetpatroon gekeken en mij daarna een heel goed voedingsadvies gegeven waaraan ik me probeer te houden. Ze heeft mij geleerd wat wel en wat geen goede producten zijn. Ik ben nu kritischer geworden bij het doen van de dagelijkse boodschappen en let daarbij op wat er in de producten is verwerkt. Heel af en toe spelen mijn darmen nog wel eventjes op, maar de echt aanhoudende klachten heb ik de laatste tijd niet meer gehad. Het vergt best wel wat zelfdiscipline, maar je gaat eraan wennen en het geeft ook een goed gevoel te weten dat ik nu gezonder eet. Bedankt Eline voor je adviezen, ik heb er heel veel van opgestoken


In september kwam ik bij eline terecht omdat ik graag wou afvallen en dit wou blijven volhouden. Tijdens ons 1e gesprek werd mij al gauw duidelijk d

Apr 21, 2016 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 29 

In september kwam ik bij eline terecht omdat ik graag wou afvallen en dit wou blijven volhouden.
Tijdens ons 1e gesprek werd mij al gauw duidelijk dat Eline werkte met een andere aanpak.
We gaan niet minder eten maar anders eten.
Samen bekijken we iedere week hoe ik erbij sta en hoe ik mijn voedingsschema kan behouden en waar nodig aan kan passen om het beste resultaat te bereiken, niet alleen in kilo's maar ook of het goed voelt.
Nu naar ongeveer 6 maanden ben ik 18 kilo afgevallen en voel ik me super fit.
Het is voor mij een een leefstijlverandering en op een goede manier mijn eetgewoontes te veranderen naar goede gezonde verantwoorde keuzes.
Op naar de 20 kilo.
Eline Je bent een kanjer.
Bedankt voor je support.


Half september heb ik kennis gemaakt met Eline. Ik wilde heel graag afvallen en dacht al jaren na vele pogingen dat gaat me niet meer lukken. Maar ond

Apr 01, 2016 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 62 

Half september heb ik kennis gemaakt met Eline. Ik wilde heel graag afvallen en dacht al jaren na vele pogingen dat gaat me niet meer lukken. Maar onder haar deskundige leiding kan ik nu zeggen dat ik ruim 20 kilo ben afgevallen. Ongelooflijk! in een half jaar tijd. Ik heb me ook in tijden niet zo goed gevoeld. De gezonde voeding, het eetpatroon dat helemaal is toegespitst op mijn persoonlijke voorkeuren vind ik geweldig. Ik heb ook niet het idee dat ik aan het diëten ben, maar geniet erg van de pure gezonde producten. Heb hierdoor ook geen last meer van de honger dip die me bij vorige diëten nog al eens overvielen waardoor ik toch weer naar de verkeerde snacks greep. Ik heb veel geleerd van Eline en ben ook heel blij met haar rustige en vrolijke benadering. Ik wens iedereen die plannen heeft om te starten met " gezonde voeding" heel veel succes.


Ik ben in augustus 2015 voor het eerst bij Eline geweest. In de afgelopen vier maanden is het mij met haar zeer deskundige hulp en begeleiding gelukt

Dec 28, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 43 

Ik ben in augustus 2015 voor het eerst bij Eline geweest. In de afgelopen vier maanden is het mij met haar zeer deskundige hulp en begeleiding gelukt om (maar liefst) 16 kilo af te vallen en vooral veel overtollig vet kwijt te raken. Ik voel me veel beter en gezonder en het kost me helemaal geen moeite om het door Eline geadviseerde, gezonde eetpatroon vol te houden. Sterker nog: ik geniet veel meer en bewuster van het eten dan vroeger! Ik raad iedereen die net als ik 'de knop wil omzetten' en gezonder wil gaan leven, aan om een afspraak bij Eline te maken!


Ik ben in feb 2015 gestart bij Eline. Ik woog 125 kg en was het helemaal zat. Met een ‘dieet’ van Eline, wat heel makkelijk vol te houden was, zi

Nov 09, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 60 

Ik ben in feb 2015 gestart bij Eline. Ik woog 125 kg en was het helemaal zat. Met een ‘dieet’ van Eline, wat heel makkelijk vol te houden was, zitten we nu in november en weeg ik inmiddels 107 kg met ook een grote afname van buikvet en vetpercentage. De manier waarop staat me goed aan, ik heb er totaal geen moeite mee. Dit zou ik heel lang vol kunnen houden omdat het op een hele stabiele manier gaat. De geleidelijkheid bevalt me ook heel goed. De begeleiding is ook prima! Allemaal veel succes!


In 16 weken een nieuwe levensstijl.... dat is wat ik online las op de site van MedPlus op het moment dat ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen

Oct 19, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 34 

In 16 weken een nieuwe levensstijl.... dat is wat ik online las op de site van MedPlus op het moment dat ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen.

Begeleiding van Fysio, Dietist en Mental Coach. Dit leek me precies de stok achter de deur die ik nodig had. Sporten deed ik al, op mijn voeding letten ook maar iedere keer viel ik terug in hetzelfde patroon als de kilo's er niet snel genoeg naar mijn zin af gingen. Nu, 16 weken later, kan ik zeggen dat ik echt baat heb gehad bij het programma van MedPlus!

Bij het sporten had ik het gevoel dat er nu eens echt gekeken werd wat zou helpen voor mijn lichaam en mijn doel en niet dat ik een algemeen programme stond af te draaien. Blessures werd rekening mee gehouden en ik heb op een hele andere manier leren trainen dan ik voorheen zelf deed zodat het ook nog eens leuk en uitdagend werd. De kleine, maar gezellige, groep waarin dit gebeurde heeft hier ook zeker aan meegeholpen!

Naast het sporten ben ik anders naar voeding gaan kijken en heb ik vanaf dag 1 niet het gevoel gehad dat ik echt een dieet aan het volgen was. De tips die ik heb gekregen zijn gebaseerd op dingen die ik al gewend was te eten en dingen die ik lekker vind. Het heeft me dan ook totaal geen moeite gekost om hier in een nieuw patroon te ontwikkelen. Het wekelijks wegen en daarbij inzicht krijgen in mijn vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa heb ik ook als prositief ervaren. Je kunt heel goed zien dat je soms wel degelijk vet kwijt bent maar weinig in kilo's bent afgevallen. Thuis keek ik alleen naar kilo's en viel daarom vaak terug in mijn oude patroon omdat het voor mijn gevoel geen nut had gehad als ik heel goed op mijn eten gelet had maar er soms nog niets af was.

De mental coach in het programma is een leuk extra. Persoonlijk heb ik dit uiteindelijk niet echt nodig gehad omdat het sporten en wegen al genoeg bleek te zijn als motivatie. Maar de confronterende gesprekken hebben mij wel anders laten denken en dingen laten inzien die ik eerder op een andere manier zag.

Al met al heb ik na 16 weken maar liefst 12 kilo mogen achter laten bij MedPlus! Een mooier resultaat dan ik vooraf bedacht had. Het belangrijkste voor mij is dat ik echt mijn levensstijl heb veranderd. Anders omgaan met sporten, nadenken over voeding en keuzes maken. Het voelt niet als een moeilijke opgave om de laatste 8 a 10 kilo er nog af te krijgen, net zoals de eerste 12 eigenlijk niet zo lastig waren door alle steun en hulp die ik heb gekregen!

Bedankt Eline en MedPlus!


Juni 2014 vond ik dat het tijd werd om de extra kilootjes kwijt te raken. Maar ja naar wie ga je toe, geen idee, maar ik wist wel dat ik geen repen e

Aug 03, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 57 

Juni 2014 vond ik dat het tijd werd om de extra kilootjes kwijt te raken. Maar ja naar wie ga je toe, geen idee, maar ik wist wel dat ik geen repen en shakes dieet wilde (alles uit een pakje of zakje). Dus op google gezocht en daar vond ik Eline die schreef dat je zoveel mogelijk vers en zo weinig mogelijk uit een pakje of zakje moest eten, precies wat ik zocht. Een afspraak gemaakt en wat een geweldige meid is het, ze geeft je het advies wat bij jou past, geeft tips en is super positief wat je enthousiast maakt om door te gaan! Ondertussen ben ik bijna 15 kilo lichter en 10 jaar jonger geworden, dus dat is geweldig toch?


Ik ben een man van 71 jaar 1.80 lang en ik woog 101 kg. Na mijn intake gesprek bij Eline ben ik met zeer geringe aanpassingen in mijn eet- en drinkpat

Aug 03, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 71 

Ik ben een man van 71 jaar 1.80 lang en ik woog 101 kg. Na mijn intake gesprek bij Eline ben ik met zeer geringe aanpassingen in mijn eet- en drinkpatroon er in geslaagd om met wat meer in beweging te zijn er tot nog toe 8 kg van mijn gericht af te snoepen. Eline bedankt voor je ondersteuning en het fijne contact dat we hebben. Ik heb veel vertrouwen in jouw manier van begeleiden.


In mijn jeugd heb ik een eetstoornis gehad waar je gevoelsmatig nooit helemaal vanaf komt. Ondertussen 2 kinderen en een schildklierziekte (hypo) lat

Jan 28, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Miranda • 
Leeftijd: 41 

In mijn jeugd heb ik een eetstoornis gehad waar je gevoelsmatig nooit helemaal vanaf komt. Ondertussen 2 kinderen en een schildklierziekte (hypo) later, veel te veel kilo's aan mijn lijf. Met de wetenschap dat ik nooit tevreden zou zijn met mijn lichaam en de angst of het afvallen wel zou kunnen en of ik het wel onder controle zou kunnen houden, contact gezocht met Eline. Vanaf het 1e moment was die klik en het vertrouwen er (bij mij). Ik voelde me direct serieus genomen en ging aan de slag. Eline heeft me niet op een dieet gezet. Eline heeft me opnieuw leren eten. Wat doet eten met je lichaam. Met name de E nummers, suikers etc. Waar let je op. Hoe moet je eten. Eline heeft me geleerd dat het echt niet verkeerd is om uit eten te gaan. Als je verder maar gelijk normaal doet. En ondertussen een half jaar later, meer voedsel etend dan ervoor en 20+ kilo lichter, ben ik gelukkig. Ik ben niet bang meer dat ik zal stoppen met eten. Ik weet dat de schildklier geen belemmering is voor mij en ben ik aardig tevreden hoe ik er nu uitzie. Win/Win/Win. Eline, dank je wel !!!!


Vanaf het begin prima contact met Eline gehad. Zeer deskundig en heel begaan. Dankzij Eline met een prima dieet een medisch probleem opgelost.

Jan 22, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Jetty Blankenstein • 
Leeftijd: Vrouw 52 

Vanaf het begin prima contact met Eline gehad. Zeer deskundig en heel begaan. Dankzij Eline met een prima dieet een medisch probleem opgelost.


Eline is echt een super diëtiste. met haar hulp viel ik de lastige zittend blijvende kilootjes af. Eline is enthousiast, luistert goed, geeft tips di

Jan 09, 2015 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: Nvt 

Eline is echt een super diëtiste. met haar hulp viel ik de lastige zittend blijvende kilootjes af. Eline is enthousiast, luistert goed, geeft tips die bij mij passen, geen 100 in een dozijn, doe maar een boek van Sonja, nee op maat gesneden, met succes! dank je wel Eline!


Op de laatste dag van het jaar is mijn tweede zoon geboren. Jaren was ik al bezig met gezond eten, maar was desondanks toch 17kg aangekomen tijdens mi

Nov 19, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 39 jaar 

Op de laatste dag van het jaar is mijn tweede zoon geboren. Jaren was ik al bezig met gezond eten, maar was desondanks toch 17kg aangekomen tijdens mijn zwangerschap. Ook daarvoor kwam ik langzaam aan. Na de geboorte van mijn zoon ben ik redelijk snel weer in het afvalregime terecht gekomen. Heel moeizaam gingen er wat kilo’s af met gezond eten en veel bewegen. Via Facebook kwam ik in contact met Eline. Haar verhaal over minder suiker en haar frisse blik trok mij gelijk aan. Ik vertelde haar mijn probleem en dat ik maar niet begreep waarom ik niet afviel. Ik wist echter zoveel over voedsel, at gezond en bewoog veel. Eline hoorde mijn verhaal aan en legde al snel de vinger op de zere plek. Ik at zoals iemand eet die stabiel op gewicht wil blijven. Een week later had ze een aangepaste eetrooster voor mij en leerde mij zien waar ik teveel binnen kreeg. Eline heeft mijn ogen geopend, ik weet nu nog meer over de wetenschap van het eten. Ze heeft mij gemotiveerd en gesteund en nog meer bewuster gemaakt waar op te letten. Vele momenten hebben we gepraat over suikervrij en biologisch eten. Inmiddels leef ik hoofdzakelijk suikervrij. Ik liep haar praktijk binnen met de opmerking dat ik het zat was om te lijnen. Dit zou de laatste keer zijn. Mede dankzij Eline is dit gelukt, lijnen is geen obsessie meer.

Eline je bent echt een topper! Ik hoop nog vele heerlijk recepten met je te delen. Ik weet zeker dat je ooit een hele grote praktijk zal hebben, want jij bent geboren voor dit vak!


Ik heb al mijn hele leven overgewicht gehad. Naar het extreme toe, op mijn zwaarst woog ik namelijk 155kg. In september 2011 heb ik de grote sprong ge

Jun 30, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 23 jaar 

Ik heb al mijn hele leven overgewicht gehad. Naar het extreme toe, op mijn zwaarst woog ik namelijk 155kg. In september 2011 heb ik de grote sprong gewaagd en een gastric bypass (maagverkleining) ondergaan. Hierdoor ben ik inmiddels 70 kg afgevallen. De eerste jaren vlogen de kilo’s eraf, maar de laatste loodjes wegen letterlijk te zwaar. Ik heb de keuze gemaakt om naar een diëtist te gaan. Ik kwam via via bij Eline terecht. Ik ben onwijs geïnteresseerd in ‘clean’ eten, en Eline ook! Ik ben nu de laatste kilo’s er op een ‘bewuste’ manier aan het afkrijgen met hulp. Ze helpt me om goeie keuzes te maken en me bewust te maken van voeding. Het gaat nu niet meer alleen om de laatste kilo’s, maar met name om een levenslange omkeer van gewoontes en gedrag.


Zondag 25 mei 2014 liep ik mijn tweede marathon. Na eerder die van Eindhoven (2013) gelopen te hebben in 3:41:38 wilde ik er nu graag beter uitkomen m

Jun 20, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 28 

Zondag 25 mei 2014 liep ik mijn tweede marathon. Na eerder die van Eindhoven (2013) gelopen te hebben in 3:41:38 wilde ik er nu graag beter uitkomen met het liefst een snellere tijd. In Eindhoven zaten de weersomstandigheden met continue regen, wind en kou niet mee. Daarbij kreeg ik na 23km last van m’n rechterknie en kwakkelde ik na de marathon nog maanden met spierblessures. Voor mij het zoveelste bewijs dat een marathon niet niks is.

Mijn tweede marathon werd die van Maassluis, bekend als de Westland marathon. Eline heeft mij hierin begeleid. De doelen waren eenvoudig: afvallen, bewuster koolhydraten opbouwen en beiden wijzer worden over sportvoeding.
Eline heeft hiervoor een menu op maat gemaakt. Op maat, omdat ik ook rekening moest houden met koolhydraatrijke voeding op trainingsdagen.

Als man had ik geen ervaring met lijnen. De keuzes voor iedere maaltijd waren uitgebreid en niet exotisch. Ik heb niet minder gegeten of gedronken, alleen bewuster. Ik ben hierdoor in korte tijd ruim 5kg afgevallen. Heb de laatste drie dagen heel bewust m’n koolhydraten opgebouwd en ben alles bij elkaar een stuk wijzer geworden over sportvoeding. Hierdoor durf ik wel te zeggen dat ik niet meer dezelfde loper zal zijn als voorheen.


Op het moment dat ik qua kleding een maat groter moest, ging bij mij het knopje om. Ik heb toen een afspraak bij Eline gemaakt. Zij heeft mij een kool

May 28, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 54 jaar 

Op het moment dat ik qua kleding een maat groter moest, ging bij mij het knopje om. Ik heb toen een afspraak bij Eline gemaakt. Zij heeft mij een koolhydraatarm dieet aangeraden. Het is even wennen, geen brood, aardappels, rijst en pasta. Ik moet zeggen, het is heel goed te doen. Met rauwe noten als tussendoor heb ik helemaal geen honger. Ook de behoefte naar suiker is sterk verminderd.

Eline is een jonge, zeer enthousiaste vrouw, die zeer begaan is met haar client. Ze houdt door middel van sms of app steeds de vinger aan de pols. Voor diegene die drempelvrees hebben, nergens voor nodig. Gewoon gaan!


Bij Eline voel ik me erg op mijn gemak. Afvallen gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, je hebt goede en minder goede weken. En juist in zo’n niet

May 25, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 42 jaar 

Bij Eline voel ik me erg op mijn gemak. Afvallen gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, je hebt goede en minder goede weken. En juist in zo’n niet goede week ‘durf’ ik toch op haar weegschaal te staan ;-). Samen met haar hou ik moed en pik ik de draad altijd weer op. Ze is onverminderd enthousiast en overtuigd dat het einddoel wordt gehaald. Ze komt altijd weer met nieuwe dingen en tips, zodat je nooit voor niets langs komt. Bij Eline val je niet alleen af, je leert ook wat goed eten betekent en hoe je een gezonde levensstijl structureel kunt inpassen in je dagelijkse drukke bestaan.


Mijn wens was om een paar kilo af te vallen. Ik kwam bij Eline terecht en wist tijdens de intake al dat zij de juiste coach voor mij zou kunnen zijn.

Apr 15, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 56 

Mijn wens was om een paar kilo af te vallen. Ik kwam bij Eline terecht en wist tijdens de intake al dat zij de juiste coach voor mij zou kunnen zijn. Goede adviezen, uitgaande van afvallen m.b.v. gezonde voeding. Naast de support en positieve benadering was het voor mij heel belangrijk om nog bewuster te worden van hoe e.e.a. werkt in je lichaam (bv. de werking van de bloedsuikerspiegel in relatie tot ‘lekkere trek’ hebben). In enkele weken tijd al bijna op mijn streefgewicht! Echt super!


Eline is een lieve, rustige en aardige vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak en hoewel ik echt geen “zin” had om af te vallen en ik echt nog ee

Apr 05, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Vrouw • 
Leeftijd: 42 

Eline is een lieve, rustige en aardige vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak en hoewel ik echt geen “zin” had om af te vallen en ik echt nog een beetje in de ontkenning zat, liep ik weg bij Eline en dacht: ik kan het natuurlijk ook gewoon doen! Eline geeft me het gevoel mee te leven, te luisteren en is betrokken bij mijn afval proces. Als ik vragen heb, belt of mailt ze direct terug. Dit geeft een fijn gevoel waardoor je niet de verkeerde beslissingen kan nemen. Ze komt met goede tips en oplossingen voor moeilijke momenten. Nu ben ik al heel wat kilo’s kwijt en voel me een ander mens mede door Eline.


Na jaren lang te weinig aandacht aan mijn lichaam te hebben besteed en iets teveel van het ‘goede’ levente hebben genoten werd het hoog tijd om

Mar 12, 2014 by Anonymous
Man/vrouw: Man • 
Leeftijd: 41 

Na jaren lang te weinig aandacht aan mijn lichaam te hebben besteed en iets teveel van het ‘goede’ leven
te hebben genoten werd het hoog tijd om een drastische verandering aan te leren… maar hoe?

Ik ben een man van 41, niet groot 1.73 m en woog ondertussen 93 kilo. Er moest snel iets veranderen.

Op een dag heb ik gegoogled naar een diëtist in Voorburg, en als eerste kwam Eline tevoorschijn. Ik heb haar website bezocht en heb dezelfde dag telefonisch een afspraak gemaakt. Kort nadien ben ik langs geweest voor een intake gesprek. Eline gaf me direct het gevoel dat ik bij haar op het juiste adres was. Eline is een jonge enthousiaste onderneemster die haar beroep erg goed begrijpt en serieus neemt.

Ook heb ik een presentatie van haar bijgewoond over suikers. Sindsdien heb ik een andere kijk op bepaalde producten.

Nu zijn we ondertussen 2,5 maand verder en mijn gewicht is afgenomen met 8 kilogram! Puur door de juiste adviezen over eten, suikers en beweging. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoelt en kijk er erg uit naar wat er nog komen gaat.


Diëtist Eline Zuiderwijk, diëtist en voedingsdeskundige in Leidschendam-Voorburg en Dordrecht 06-1416 3760 Monseigneur van Steelaan 498 Voorburg ZH, 2273GD Nederland 5.0 5.0 23 23 Eline is mijn stok achter de deur. Het afvallen heb ik zelf gedaan, blijven sporten wat ik al deed...en gezonder eten wat ik achteraf gezien echt te weinig deed. Dankzij de gesprek
Diëtist Eline Zuiderwijk, diëtist en voedingsdeskundige in Leidschendam-Voorburg en Dordrecht
Monseigneur van Steelaan 498 VoorburgZH2273GD Nederland 
 • 06-1416 3760