Locatie Voorburg / Leidschendam

Ik heb sinds september 2013 een eigen praktijk in Leidschendam-Voorburg. Ik help met veel plezier en enthousiasme iedereen die graag wil afvallen, medische klachten heeft of een gezonde levensstijl wilt aanleren.

Ik ben hier werkzaam op woensdag en donderdag van 9.00-18.00. Op donderdag ben ik werkzaam in mijn praktijk in Dordrecht. En op vrijdag in mijn praktijk in Hellevoetsluis.

Adres diëtist Eline Zuiderwijk in Leidschendam-Voorburg:

Overgoo 1
2266 JZ Leidschendam
06-1416 3760

Routebeschrijving vindt u hieronder (tevens een foto van het pand).

Ik ben werkzaam op:

Woensdag en donderdag van 9.00-18.00.

foto-pand-met-route

 

Ervaringen van anderen

Adenomyose en PDS klachten verdwenen

★★★★☆
Al sinds mijn kindertijd heb ik last van mijn darmen. Ondertussen had ik me er al bij neergelegd dat het gewoon bij mij hoorde. Daarnaast heb ik adenomyose, waardoor ik ook veel baarmoederklachten heb ervaren. Ik werd door mijn huisarts verwezen naar Eline en sinds ik ben begonnen met het door haar aangeraden FODMAP dieet zijn mijn baarmoederklachten nagenoeg weg en heb ik geen last meer gehad van mijn darmen. Eline is een toegankelijk diëtist die graag meedenkt met de doelen die jijzelf voor ogen hebt. Ze is realistisch en maakt het dieet op maat. Ze is makkelijk bereikbaar en staat open voor vragen. Al met al is het FODMAP dieet wel tijdsrovend en soms moeilijk om na te leven, omdat er vrij veel producten niet meer mogen. Iets meer informatie over producten die mogen volgens het dieet had ik fijn gevonden. Naast dit kleine feedback puntje ben ik echt ontzettend te spreken over Eline. Ik kon snel terecht en ze heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb een gezondere voedingsstijl, ben afgevallen en het belangrijkste van al: Ik heb een stuk minder buikklachten! Bedankt, Eline
- Eva

Onverwachtse uitkomst

★★★★★
Sinds kinds af aan al problemen gehad met stoelgang en buikkrampen. Na veel wikken en wegen contact gezocht met Eline. Haar nuchtere aanpak en de mogelijkheid om een deel van het fodmapdieet te doen spraken mij veel aan. Immers wist ik zelf best wel in welke hoek het zat. Uiteindelijk kwam er iets anders uit, maar hierdoor was het dieet goed met het volledige gezin te volgen. Nu is het een keuze in plaats dat het me overvalt!
- Astrid

Fijn resultaat!

★★★★★
Heel fijn begeleid door Eline, bedankt! Samen een stappenplan opgesteld, om de maandenlange darmklachten eindelijk onder controle te krijgen. Het werkt, en wat een verademing! Goede en persoonlijke begeleiding, een aanrader!
- Colinda

Had ik maar eerder hulp gezocht

★★★★★
Al jaren heb ik buik en darmklachten waarvan ik dacht dat die nu eenmaal bij mij hoorde. Naar de wc gaan zorgde altijd voor frustratie en pijn. Uiteindelijk toch besloten aan de bel te trekken. Na een zoektocht op het internet kwam ik bij Eline terecht. Zij liet mij kennis maken met het FODMAP dieet. Al snel merkte ik verschil, geen opgeblazen gevoel meer, naar het toilet gaan was geen frustratie meer en ik zat al snel veel beter in mijn vel. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet, had ik dit maar veel eerder gedaan. Door de fantastische hulp van Eline zijn mijn buikklachten zo goed als verdwenen. Eline, Heel erg bedankt voor je hulp, tijd en aandacht!
- Nikki

Deskundig en persoonlijk

★★★★★
Na jaren van buikklachten bij Eline terecht gekomen. Zij heeft naast de fysieke kant ook kant voor de emotionele impact die dergelijke klachten hebben. Door haar ervaring met fodmap heb ik stapsgewijs bepaalde voedingsmiddelen weggelaten en ben zo achter diverse triggers terecht gekomen. Zo werd het fodmap dieet goed te doen ipv een enorme uitdaging. Ik ben een groot deel van mijn buikklachten kwijt en daar ben ik ontzettend blij mee.
- Merle

Een wereld van verschil

★★★★★
In het begin van mijn traject bij Eline gaf ik mijn PDS-klachten (opgeblazen buik, buikpijn, lucht) een 8 en aan het einde geef ik ze een 2. Ik ben zó blij met deze verbetering en dat is te danken aan de expertise van Eline. Ze heeft een gedeeltelijk fodmap dieet geadviseerd (enkel fructanen weglaten), waardoor eten en koken nog steeds leuk bleef en al snel vooruitgang geboekt werd. Ook mijn vegetarische dieet werd aandachtig meegenomen in haar advies. Voor en na het traject bij Eline is een wereld van verschil en ik zou het absoluut aanraden!
- Vera
Bekijk alle ervaringen