Locatie Voorburg / Leidschendam

Ik heb sinds september 2013 een eigen praktijk in Leidschendam-Voorburg. Ik help met veel plezier en enthousiasme iedereen die graag wil afvallen, medische klachten heeft of een gezonde levensstijl wilt aanleren.

Ik ben hier werkzaam op woensdag en donderdag van 9.00-18.00. Op donderdag ben ik werkzaam in mijn praktijk in Dordrecht. En op vrijdag in mijn praktijk in Hellevoetsluis.

Adres diëtist Eline Zuiderwijk in Leidschendam-Voorburg:

Overgoo 1
2266 JZ Leidschendam
06-1416 3760

Routebeschrijving vindt u hieronder (tevens een foto van het pand).

Ik ben werkzaam op:

Woensdag en donderdag van 9.00-18.00.

foto-pand-met-route

 

Ervaringen van anderen

Een wereld van verschil

★★★★★
In het begin van mijn traject bij Eline gaf ik mijn PDS-klachten (opgeblazen buik, buikpijn, lucht) een 8 en aan het einde geef ik ze een 2. Ik ben zó blij met deze verbetering en dat is te danken aan de expertise van Eline. Ze heeft een gedeeltelijk fodmap dieet geadviseerd (enkel fructanen weglaten), waardoor eten en koken nog steeds leuk bleef en al snel vooruitgang geboekt werd. Ook mijn vegetarische dieet werd aandachtig meegenomen in haar advies. Voor en na het traject bij Eline is een wereld van verschil en ik zou het absoluut aanraden!
- Vera

Van mijn buikklachten af

★★★★★
Na jarenlang tobben met buikpijn en problemen met toiletgang door pds en lactose intolerantie bij Eline terechtgekomen voor begeleiding bij fodmap dieet. Door haar ervaring wist ze precies welke voedingsmiddelen ze moest elimineren, waardoor het ipv heel veel maar 3 voedingsmiddelen werden die ik tijdelijk niet mocht. En nu ik weet waar ik op reageer ben ik klachtenvrij! Heel blij met haar deskundige hulp!
- Mirjan

Aandacht voor en samen met cliënt

★★★★★
Ik kan niet anders dan Eline positief beoordelen. Vanwege buikpijn en moeite met toiletgang van onze dochter, zijn we bij Eline terecht gekomen. Bij het lezen van haar website kreeg ik al het gevoel, zij werkt anders dan anderen. Dit voelt goed. Allereerst was er de aandacht van Eline voor onze dochter. Ze werkte met haar samen en wij keken aan de zijlijn mee. Natuurlijk ging het traject in overleg met ons, maar onze dochter was leading. Dat maakte ook dat ze met plezier op zoek ging naar "wat kan er wel". I.p.v. kijken naar "wat mag ik even niet". Zij voelde zich gehoord en op haar gemak bij Eline. Met FODMAP kwamen we erachter dat knoflook de trigger is voor de klachten. En ook, dat als we knoflook op een andere manier gebruiken, we niet helemaal "knoflook-loos" hoeven te koken. Sindsdien is er nauwelijks meer buikpijn of problemen met toiletgang. En als het er wel is, weten we waar het vandaan komt.
- Carlijn

Fijne dietiste met goed advies

★★★★★
3 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Eline langs geweest voor mijn problemen met eten en overgewicht. Samen met haar hadden we een schema voor mij gemaakt om te volgen. Ze heeft me geholpen een beter begrip over voeding te krijgen. Na 3 jaar tijd ben ik ondertussen 40+ KG afgevallen. Ik zou haar zeker aanraden als je graag af wilt vallen of juist graag aan wil komen.
- Niels

Met haar lukt het wél

★★★★★
Sinds Oktober 2021 ben ik bij Eline Zuiderwijk langs gegaan voor een dieet op maat. Omdat ik al jaren lang aan het jojoën was met mijn gewicht wilde ik nu eens samen met een diëtist kijken of het met haar wél lukt. Omdat ik cauda syndroom heb viel ik moeilijk af omdat mijn darmen ook langzaam/moeizaam werken. Zij heeft een dieet samen gesteld waarbij ik het wel langer dan 2 weken volhield. Na 8 maanden was ik 14 kilo kwijt en kan het dieet nu wel volhouden (op enkele zwakke momenten na 😉 ) Ben zeer tevreden over haar en ze geeft iedere keer tips wat ik wel en niet kan doen bij zwakke momenten.
- Sino

Fijne en goede dietiste

★★★★★
Met Eline in contact gekomen omdat ik een betere relatie met eten wilde en wilde afvallen. Veel afgevallen met repen en shakes, maar lastig om dat met het ‘gewone’ eten weer in balans te brengen. Eline geeft tips, denkt mee, oordeelt niet, geeft inzicht in wat ik kan eten obv mijn eigen voorkeuren. Ik hoefde dus niet ineens iets aparts of anders te eten. Alles gewoon in supermarkt te koop. Mocht ik tussen de afspraken vragen hebben dan kon ik ook contact opnemen. Blij dat ik begeleiding heb gehad van Eline. Aanrader!
- Manon
Bekijk alle ervaringen