Diëtist Eline Zuiderwijk, Leidschendam-Voorburg, Dordrecht

Ik ben Eline Zuiderwijk, diëtist. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor de 4 jarige opleiding Voeding en Dietetiek. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een afslankinstituut. Daar heb ik veel ervaring op gedaan met het coachen en begeleiden van cliënten, zowel wat betreft gezonde voeding als een goed beweegpatroon. Na 2 jaar besloot ik om een praktijk vanuit huis te starten, en anno 2013 was dit een feit. Vanaf juni 2014 opende ik ook een praktijk in Dordrecht. Mijn huidige praktijk in Leidschendam-Voorburg zit sinds september 2015 niet meer aan huis, maar in het gezondheidscentrum aan de Overgoo 1.

Met heel veel plezier help ik mensen zowel in Leidschendam-Voorburg als in Dordrecht om hun voedingspatroon zo optimaal mogelijk te krijgen.

Iedereen is welkom, of men nu wil afvallen, aankomen of gewoon eens wil weten of wat hij/zij momenteel doet nu wel zo gezond is! Ook mensen met een medische indicatie zijn natuurlijk welkom, bv. bij overgewicht, bij een te hoog cholesterol, een te hoge bloeddruk en diabetes.

Mijn visie over een gezonde leefstijl is als volgt: zorgen voor zoveel mogelijk pure voeding, zonder al teveel toevoegingen zoals suiker/zout en e-nummers. Koken zonder pakjes en zakjes. Een voedingspatroon rijk aan goede voedingsstoffen, zodat je nog steeds heerlijk kan eten en bovenal zonder een hongergevoel!

Afgeronde bij- en nascholingen & opleidingen

Mastermind/intervisie sessies/dagen met collega FODMAP diëtisten – 2023/2024

Leergang Diarree en obstipatie – 2023

SIBO voor professionals – 2023

Orthomoleculaire en complementaire zorg in de praktijk van de verloskundige – 2019

Gezonde voeding rondom zwangerschap, voor moeder én kind – 2019

Post HBO cursus Cognitieve Gedragstherapie voor diëtisten – Hogeschool van Amsterdam – 2017

Post HBO cursus Eetstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen – Pit Actief – 2017

Post HBO FODMAP dieet bij het Prikkelbare Darm Syndroom basiscursus en masterclass  – FODMAP Foodies – 2016

Post HBO Voeding en Diabetes – Hogeschool Arnhem en Nijmegen – 2014

Op weg naar een gezonder gewicht en het behoud daarvan: het koolhydraatarme, eiwitrijke dieet in de behandeling van patiënten met ernstig overgewicht en/of diabetes type II – Bijscholing Den Haag – 2014

Cursus Directe Toegankelijkheid Diëtetiek – Haagse Hogeschool – 2012

HBO Opleiding Voeding en Diëtetiek – Haagse Hogeschool – 2008 t/m 2012

Kwaliteitkwaliteitsregister paramedici dietist

De titel Diëtist is wettelijk beschermd. De kwaliteit van het beroep wordt bewaakt door inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door het volgen van bijvoorbeeld na- en bijscholingen zorgen we ervoor dat onze kwaliteit op het juiste niveau en up-to-date blijft. Mijn inschrijving is te vinden onder Kwaliteitsregister Paramedici nummer 19911286989. De link naar hun website: website Kwaliteitsregister Paramedici

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ik ben lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland

Geregistreerde fodmap diëtist

Ik ben een geregistreerde fodmap-diëtist.