Behandelplan op maat

Wanneer je een afspraak maakt bij mij, zal ik je telefonisch of per mail om wat extra info vragen. Denk hierbij aan een eventuele medische verwijzing of vragen over jouw eetpatroon. Tijdens de intake zullen we hier dan verder op door gaan en zal ik verschillende persoonlijke gegevens noteren. Ook kijken we samen naar jouw medische verleden en eventuele dieetgeschiedenis.

Vervolgens neem ik een ‘voedingsanamnese’ af, wat inhoudt dat we gaan kijken naar een normale dag en een weekenddag. Naar alles wat je gewend bent te eten en te drinken. Ook kijken we naar je bewegingspatroon en andere lichamelijke activiteiten. Dan zit de intake erop, en geef ik wat startende adviezen mee, zodat je gelijk kunt starten!

De komende vervolgconsulten zullen vooral bedoeld zijn om informatie te geven, om je te coachen en om samen te evalueren, en om natuurlijk het uiteindelijke doel te laten slagen. Hierbij vind ik het belangrijk om te werken aan een gezonde leefstijl, dus alle tips die ik je geef zul je je hele leven kunnen gaan toepassen. Dit pakken we samen stap voor stap aan!

Ook wanneer je je doel bereikt hebt is het belangrijk om regelmatig terug te komen, voor een kort vervolgconsult, om zo te zorgen dat het resultaat ook zo blijft. Uit eigen ervaring blijkt dat mensen die dit trouw blijven doen, 1x per 3 maanden of 1x per ½ jaar, ook daadwerkelijk op gewicht blijven.

Neem contact op met Eline

Contactformulier
Bezig met versturen