Locatie Dordrecht

Sinds juni 2014 ben ik ook een praktijklocatie gestart in Dordrecht, namelijk in het pand van het gezondheidscentrum MedPlus. Ik werk daar samen met verschillende zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten en een mental coach. We helpen mensen intensief bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Ik ben op deze locatie werkzaam op donderdag van 10:00 – 18:00.

Adres diëtist Eline Zuiderwijk in Dordrecht:

Van Neurenburgpad 2a
3311 DN Dordrecht
06-1416 3760
Gezondheidscentrum MedPlus

werkzaam op donderdag 10:00 – 18:00.

Ervaringen van anderen

Helpen met eetgewoontes

★★★★★
Eline heeft mij geholpen met een eetschema te maken. Maar vooral geholpen met eet gewoonten. Ik ben aan het trainen voor het korps mariniers en voeding kan daar niet in ontbreken. Bedankt!
- Marnik

Eindelijk weer controle!

★★★★★
Sinds klein meisje al aan het struggelen met buikpijn en darmklachten. Met hele fijne begeleiding van Eline heb ik eindelijk meer controle over mijn klachten en heb ik meer inzichtelijk waar mijn klachten vandaan komen! Bedankt Eline!!
- Anouk

Eindelijk van de buikpijn af

★★★★★
Van kinds af aan klaag ik al over buikpijn, een opgeblazen buik, misselijkheid en een zeer wisselende stoelgang. Wat ik met name vervelend vond was de winderigheid waar ik ook last van had. Ik wist / weet dat ik last heb van een zwaar spastische darm (PDS) maar wist niet dat je daar toch echt iets aan kan doen om de klachten aanzienlijk te verminderen. Eline heeft mij daar enorm goed bij geholpen. Ze luistert goed, vraagt door en geeft goed advies. De gesprekken, die zo af en toe toch een beetje genant zijn, houdt zij luchtig wat ik erg prettig vond. Het was voor mij een zeer succesvolle ervaring!!
- Angelique

Klachtenvrij!

★★★★★
Een aantal maanden geleden is er vastgesteld dat ik colitis ulcerosa heb. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ik had al een tijd last van bloed bij mijn ontlasting en een opgeblazen buik. De arts gaf aan dat het geen zin had om naar mijn voedingspatroon te kijken en schreef medicijnen voor. Dit medicijn (ontstekingsremmer) werkte iedere keer maar tijdelijk en dan kwamen na een aantal dagen de klachten weer terug. Via via kwam ik bij Eline terecht. Zij heeft mij adviezen gegeven waarmee ik ben gaan uitproberen. Na een aantal weken verminderde de klachten en inmiddels voel ik me weer helemaal goed. Ik eet sinds kort weer bijna alles, maar houd wel rekening met haar tips. Ik ben heel erg blij met deze verbetering. Dankjewel Eline!
- Romy

Adenomyose en PDS klachten verdwenen

★★★★☆
Al sinds mijn kindertijd heb ik last van mijn darmen. Ondertussen had ik me er al bij neergelegd dat het gewoon bij mij hoorde. Daarnaast heb ik adenomyose, waardoor ik ook veel baarmoederklachten heb ervaren. Ik werd door mijn huisarts verwezen naar Eline en sinds ik ben begonnen met het door haar aangeraden FODMAP dieet zijn mijn baarmoederklachten nagenoeg weg en heb ik geen last meer gehad van mijn darmen. Eline is een toegankelijk diëtist die graag meedenkt met de doelen die jijzelf voor ogen hebt. Ze is realistisch en maakt het dieet op maat. Ze is makkelijk bereikbaar en staat open voor vragen. Al met al is het FODMAP dieet wel tijdsrovend en soms moeilijk om na te leven, omdat er vrij veel producten niet meer mogen. Iets meer informatie over producten die mogen volgens het dieet had ik fijn gevonden. Naast dit kleine feedback puntje ben ik echt ontzettend te spreken over Eline. Ik kon snel terecht en ze heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb een gezondere voedingsstijl, ben afgevallen en het belangrijkste van al: Ik heb een stuk minder buikklachten! Bedankt, Eline
- Eva

Onverwachtse uitkomst

★★★★★
Sinds kinds af aan al problemen gehad met stoelgang en buikkrampen. Na veel wikken en wegen contact gezocht met Eline. Haar nuchtere aanpak en de mogelijkheid om een deel van het fodmapdieet te doen spraken mij veel aan. Immers wist ik zelf best wel in welke hoek het zat. Uiteindelijk kwam er iets anders uit, maar hierdoor was het dieet goed met het volledige gezin te volgen. Nu is het een keuze in plaats dat het me overvalt!
- Astrid
Bekijk alle ervaringen