8.10 Ik stap in de auto om naar de praktijk te gaan. Ik wist dat het een lange dag zou worden dus ik heb gister tussen de cliënten door al alle gesprekken voorbereid (wat hebben we vorige keer besproken en de weegresultaten van de vorige keer). Het is de week voor kerst dus veel mensen die nog even langs willen komen.

Een dag als vandaag bereid ik ook altijd goed voor qua eten, tussendoor een banaan of wat yoghurt, ook zorg ik wel altijd een half uurtje lunchpauze!

8.40 Pfoe het was druk op de weg! Even toch een heerlijke latte amandelmelk (top die koffietent in mijn pand) & snel ff thee en koffie zetten voor mijn cliënten.

9.00 Spreekuur kan beginnen!

10.30 Even een banaantje tussendoor, om en om 3 leuke vrouwelijke cliënten, 1 via facetime geholpen.

13.00 Zo weer 6 leuke consulten verder, iedereen helpen de feestdagen goed door te komen. Veel cliënten zijn nog afgevallen ondanks dat de decembermaand al 3 weken bezig is, super! Even lunchen nu 2 volk boterhammen met hummus en rauwkost. Tussen de cliënten door probeer ik gelijk de facturen eruit te doen, heerlijk gevoel als je lekker bij blijft met je administratie.

13.30 We gaan weer verder! Een meneer met hevige hoofdpijn klachten, na wat aanpassingen zien we na 2 weken al verbetering, top! Nog even uurtje vrij tussendoor, even naar buiten! Klein ommetje, even koffiepads gehaald bij Hoogvliet.

Daarna nog spreekuur tot 18.30! Lekker dagje, vliegt voorbij. Nog 5 cliënten en dan zit deze drukke dag erop. Ik eindig met een stel die altijd samen komt, ze hebben een kerstkadootje bij: een potje granola (mijn recept) voor tijdens het kerstontbijt, super lief! Voldaan en vol energie ga ik op naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>