Na enige tijd voor een baas gewerkt te hebben, besloot ik 2 jaar geleden mijn eigen praktijk aan huis te starten aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. Een goede beslissing bleek! Vorig jaar mocht ik namelijk al een tweede praktijkruimte openen in Dordrecht.

Maar ook vandaag heb ik leuk nieuws! Ik ga namelijk per 14 september over naar mijn nieuwe praktijklocatie in Leidschendam-Voorburg. Mijn praktijk aan huis verplaatst zich naar het nieuwe gezondsheidscentrum in het oude bureau van Toerisme, aan de Overgoo 1. Dit is niet heel ver van mijn huidige praktijk (zie route op kaart hieronder).

Ik heb hier natuurlijk heel veel zin in, en sta hier mee weer voor een nieuwe uitdaging! Vandaag laat ik jullie vast weten wat de route hiernaartoe zal zijn. Eind augustus zal ik ook nog een nieuwsbrief versturen met daarin een herinnering aan de verhuizing.

Tot ziens allemaal in mijn nieuwe locatie!

Groetjes,

Eline

route

Route

Route vanaf snelweg:

Op het grote kruispunt bij het Prins Clausplein houdt u rechts aan bij de stoplichten, dit is de afslag richting Leidschendam-Zuid (dus niet door de Sijtwendetunnel). Bij de verkeerslichten op de T-kruising gaat u rechtsaf, richting Stompwijk. Daarna gaat u gelijk de eerste straat rechts (Overgoo). Het kantoorpand aan uw linkerkant is het pand waarin ik mij zal vestigen. U kunt doorrijden en na het gebouw links het parkeerterrein op. Aan dezelfde zijde bevindt zich een ingang naar het gezondsheidscentrum (via een klein trappetje, maar ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers).

 

Route vanuit Leidschendam:

U kunt het beste over de sluis rijden en bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt door tot de rotonde en blijft daarna rechtdoor rijden. Nog voor de volgende stoplichten slaat u linksaf de Overgoo in. Het kantoorpand aan uw linkerkant is het pand waarin ik mij zal vestigen. U kunt doorrijden en na het gebouw links het parkeerterrein op. Aan dezelfde zijde bevindt zich een ingang naar het gezondsheidscentrum (via een klein trappetje, maar ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers).

 

Route vanuit Voorburg:

U gaat eerst de Vliet over (bij de Kerkstraat of Wijkerlaan of Oosteinde) en gaat vervolgens linksaf langs de Vliet. Bij het kruispunt waarbij u rechts richting het Prins Clausplein gaat, gaat u rechtdoor richting Leidschendam. Na het stoplicht gaat u gelijk rechtsaf de Overgoo in. Het kantoorpand aan uw linkerkant is het pand waarin ik mij zal vestigen. U kunt doorrijden en na het gebouw links het parkeerterrein op. Aan dezelfde zijde bevindt zich een ingang naar het gezondsheidscentrum (via een klein trappetje, maar ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>