Heb jij, of ken jij iemand, die al tijden klaagt over buikpijn, of een opgeblazen gevoel? Wil je het liefst thuis gelijk een joggingsbroek aan? Is het een drempel om af te spreken met vrienden om te eten, omdat je bang bent dat je de hele avond op het toilet zit?

Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor een intake gesprek met mij. Het is namelijk niet normaal als je zo vaak last hebt van buikklachten, een wisselende ontlasting, of een buik alsof je 20 weken zwanger bent. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw triggers qua voeding.

Intakegesprek FODMAP dieet – online of in de praktijk

We starten met een uitgebreide intake, online of in de praktijk, waarin ik van alles van je wil weten. Denk aan je huidige voedingspatroon, beweegpatroon, stress/slaap/werk etc. Aan de hand daarvan geef ik je advies, wat heel persoonlijk is.

Soms start ik het hele FODMAP dieet (zie mijn andere blog), vaker begin ik met gezonde leefstijladviezen in combinatie met een ‘light’ versie van het FODMAP dieet. Dan laten we bv 1 of 2 productgroepen weg, om vervolgens de herintroduceren en te onderzoeken waar je klachten dus vandaan komen.

Dit kan dus heel goed online, en dat maakt het maken van afspraken dus ook een stuk flexibeler.

Veel cliënten met buikklachten hebben te horen gekregen dat de klachten er nu eenmaal bij horen en dat ze er mee moeten leren leven, MAAR dat hoeft dus echt niet!!

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Eline

Vergoeding

PS je investering is voor de intake 96 euro (90 min incl uitwerktijd, en vaak deels of 100% vergoed door de zorgverzekeraar), en de vervolgconsulten zijn altijd 30 min en 34 euro en afhankelijk van je voortgang/klachten hebben we gemiddeld 1 x per 3 weken/maand contactmomenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>