Met trots kan ik melden dat ik vanaf 1 januari 2023 werkzaam zal zijn op een nieuwe locatie, en dat is in Hellevoetsluis. Ik ga een ruimte huren bij Fysio Fit op de Hoonaartstraat 72.

FODMAP dietist in Hellevoetsluis

In de omgeving zijn er weinig diëtisten die gespecialiseerd zijn in darmklachten en/of werken met het FODMAP dieet. Ik ben inmiddels al 6 jaar gespecialiseerd FODMAP diëtist en hoop dus alle mensen met darmklachten in Hellevoetsluis en omgeving te  kunnen gaan helpen.

Dus heb jij, of ken jij iemand, die al tijden klaagt over buikpijn, of een opgeblazen gevoel? Wil je het liefst thuis gelijk een joggingsbroek aan? Is het een drempel om af te spreken met vrienden om te eten, omdat je bang bent dat je de hele avond op het toilet zit?

Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor een intake gesprek met mij. Het is namelijk niet normaal als je zo vaak last hebt van buikklachten, een wisselende ontlasting, of een buik alsof je 20 weken zwanger bent. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw triggers qua voeding.

Je kunt hier een afspraak maken.

Gezonde leefstijl adviezen

Daarnaast zie ik heel veel mensen die aan de slag willen met een gezonde leefstijl, om af te kunnen vallen of aan te komen of stabiel te blijven met meer energie bijvoorbeeld. Ik help mensen hierbij en maak hierbij gebruik van cognitieve gedragstherapie, zodat er blijvend resultaat volgt. Waarom lukt het niet om af te vallen of waarom eet ik toch steeds weer teveel of heb ik zin om te snaaien? Allemaal vragen waar we mee aan de slag kunnen. Daarnaast maak ik altijd een uitgebreid voedingsadvies op maat.

Mijn nieuwe diëtistenpraktijk in Hellevoetsluis

Mijn nieuwe werkadres in Hellevoetsluis:

Hoonaartstraat 72 (in het pand van Fysio Fit)
3222 CL Hellevoetsluis

Vooralsnog zal ik vanaf 1 januari 2023 iedere vrijdag werkzaam zijn, maar check dit voor de zekerheid even onderaan mijn website bij ‘openingstijden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>