Diëtist Dordrecht

Sommige van jullie weten het al, maar vanaf a.s. maandag zal ik ook werkzaam zijn in de regio Dordrecht. Daar start een geheel nieuw gezondheidscentrum, MedPlus, met verschillende disciplines. Denk aan fysiotherapeuten, manuele therapeuten, een mental coach, spinning-instructeurs, en daarbij is natuurlijk een diëtist onmisbaar 😉 Alles onder één dak, dus ideaal! Ik zal daar op maandagmiddag- en avond een spreekuur houden.

Gezondheidscentrum MedPlus

diëtist Dordrecht

Diëtist Eline Zuiderwijk in gezondheidscentrum MedPlus in Dordrecht

MedPlus is het gezondheidscentrum van Dordrecht, waar onder andere fysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie, dry-needling, revalidatietherapie, mental coaching én voedingskunde wordt aangeboden. Ik ben supertrots op het feit dat ik deel mag uitmaken van een gespecialiseerd en ervaren team professionals. We geloven in de kracht van samenwerking, en helpen mensen graag bij het bereiken en vasthouden van een gezonde levensstijl.

Ik heb hier natuurlijk super veel zin in! Ik hoop daar heel veel nieuwe cliënten te mogen ontvangen. Of dat nou is om dieetadvies bij ziekte, om wat kilo’s kwijt te raken, om aan te komen of gewoon om een nieuwe gezonde leefstijl aan te leren! Iedereen is welkom.

Iedere maandag werkzaam in Dordrecht

Ik ben iedere maandag werkzaam vanaf 13:00 tot 21:00 in de avond in Dordrecht. Het pand van MedPlus vind je aan het van Neurenburgpad 2a.

Dus ben je geïnteresseerd in voedings- en dieetadviezen, en woon je in de buurt van Dordrecht of ken je mensen uit die regio die op zoek zijn naar een enthousiaste diëtist? Neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>