Onlangs werd ik benaderd voor het magazine Gezond Eten, of ik wat vragen wilde beantwoorden over ‘Suikers’. Natuurlijk wilde ik dat! Er werden mij meerdere vragen gesteld en ik heb ze uitgebreid beantwoord. Uiteindelijk is er onderstaand artikel uitgekomen, waar ik natuurlijk super trots op ben! Allemaal lezen dus 😉 Deze uitgave van Gezond Eten ligt nu in de winkels.

*p.s. als je op de plaatjes klikt, kun je ze rechtbovenin vergroten om beter te kunnen lezen

Interview suikers Gezond Eten magazine pag-1 Interview suikers Gezond Eten magazine pag-2 Interview suikers Gezond Eten magazine pag-3 Interview suikers Gezond Eten magazine pag-4

http://www.gezondetenmagazine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>