Quinoasalade met mozzarella

Vandaag deel ik met jullie een heerlijke frisse salade. Lekker als maaltijdsalade of als lunch.

Wat heb je nodig, voor 2 personen?

– 100 gram slamix
– 250 gram cherrytomaatjes
– 1 bol mozzarella in stukjes
– 75 gram quinoa
– 1/2 komkommer
– 75 gram zaden/pitten gemixt
– balsamico-azijn
– peper/zout

Wat moet je doen?

Rooster de zaden&pitten even kort in een koekenpan (zonder vet). Kook de quinoa volgens de bereidingswijze. Giet de quinoa af en laat het even een beetje afkoelen. Snij de tomaatjes in vieren en de komkommer in blokjes. Mix alle ingrediënten met elkaar en maak het geheel af met een scheut balsamico azijn en peper en zout. Eet smakelijk!

Deel dit bericht...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>