Woon jij, of ken je iemand in de buurt van Spijkenisse, die al tijden klaagt over buikpijn, of een opgeblazen gevoel? Wil je het liefst thuis gelijk een joggingsbroek aan? Is het een drempel om af te spreken met vrienden om te eten, omdat je bang bent dat je de hele avond op het toilet zit?

Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor een intake gesprek met mij in mijn diëtistenpraktijk in Hellevoetsluis. Het is namelijk niet normaal als je zo vaak last hebt van buikklachten, een wisselende ontlasting, of een buik alsof je 20 weken zwanger bent. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw triggers qua voeding.

Hoe vind ik een goede FODMAP dietist in de buurt van Spijkenisse?

Dus, ben jij op zoek naar een goede FODMAP diëtist in de buurt van Spijkenisse? Je vindt mijn locatie een goede 15 minuten rijden vanuit Spijkenisse, en is goed bereikbaar per bus, of natuurlijk de auto.

Je vindt mijn locatie aan de Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis. Lees onder het kaartje wat meer info over het intakegesprek.

Ervaringen van anderen

Fodmap

★★★★★
Al een heletijd last van darmklachten, de huisarst gaf na een aantal onderzoeken aan pds. Ik ben op onderzoek uit gegaan zelf heel wat verschillende dingen geprobeerd maar niets hielp echt op lange termijn. Toen kwam ik hier uit en hebben we met het FODMAP dieet onderzocht waar ik wel en niet tegen kan. Nu gaat het stukke beter, heb ik veel minder last en weet ik waar ik op moet letten.
- Dianne

Intakegesprek FODMAP dieet – online of in de praktijk

We starten met een uitgebreide intake, online of in de praktijk, waarin ik van alles van je wil weten. Denk aan je huidige voedingspatroon, beweegpatroon, stress/slaap/werk etc. Aan de hand daarvan geef ik je advies, wat heel persoonlijk is.

Soms start ik het hele FODMAP dieet (zie mijn andere blog), vaker begin ik met gezonde leefstijladviezen in combinatie met een ‘light’ versie van het FODMAP dieet. Dan laten we bv 1 of 2 productgroepen weg, om vervolgens de herintroduceren en te onderzoeken waar je klachten dus vandaan komen.

Dit kan dus heel goed ook online, en dat maakt het maken van afspraken dus ook een stuk flexibeler.

Veel cliënten met buikklachten hebben te horen gekregen dat de klachten er nu eenmaal bij horen en dat ze er mee moeten leren leven, MAAR dat hoeft dus echt niet!!

Ik zie je graag in mijn praktijk! Vind je de reis uit Spijkenisse naar Hellevoetsluis net iets te ver? Maak dan een afspraak voor een online consult.

Afspraak maken

Contactformulier
Bezig met versturen